Janssonin Kiusaus Ohje. Tein itse ensi kertaa opiskeluaikoina monta kymmentä vuotta sitten, kun arlan reseptivihkosessa oli janssonin ohje. Tilli ei kuulu janssonin kiusaukseen.
Helppo Janssoninkiusaus | Kala, Arjen Nopeat, Padat Ja Laatikot, Gluteeniton | Soppa365 from www.soppa365.fi
Kaada vuokaan maito ja kerma ja ripottele pinnalle korppujauhoa. Kun opettelet sen nyt, voit tarjota kiusausta niin yöruokana, pääruokana kuin lisukkeena. Suikaloitu peruna on kiusauksen keskiössä ja lisäksi voi käyttää muita kasviksia, lihaa tai kalaa.
Kun Opettelet Sen Nyt, Voit Tarjota Kiusausta Niin Yöruokana, Pääruokana Kuin Lisukkeena.
Suikaloitu peruna on kiusauksen keskiössä ja lisäksi voi käyttää muita kasviksia, lihaa tai kalaa. Laita perunat, sipulit, anjovikset, kaprikset, suola ja ripaus valkopippuria isoon kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Tämä on aito klassinen resepti.
Janssonin Kiusaus On Ruotsalaista Perinneruokaa.
Kuumenna uuni 200 asteeseen, paista 10 minuuttia, eli kunnes kerma kuohahtaa. Aiemmin se on tunnettu ns. Kiusaukset ovat helppoja ja maukkaita arkiruokia.
Ota Lopuksi Folio Pois Ja.
Kuori ja pilko sipulit sekä perunat ohuiksi siivuiksi. Kaada vuokaan maito ja kerma ja ripottele pinnalle korppujauhoa. Lado päälle vuorotellen pekonia, anjovisfileitä, sipulia ja perunaa.
Tein Itse Ensi Kertaa Opiskeluaikoina Monta Kymmentä Vuotta Sitten, Kun Arlan Reseptivihkosessa Oli Janssonin Ohje.
Katso tämä ja tuhannet muut reseptit. Tämä resepti on peräisin ruotsalaiselta gourmetkokilta, leif mannerströmiltä. Levitä vuokaan kerroksittain perunasuikaleita, sipulia ja anjovista sekä ripottele väleihin suolaa.
Voitele Uunivuoka Ja Levitä Pohjalle Kerros Sipulia, Perunaa.
Sekoita anjovisliemi kermaan ja kaada perunoiden joukkoon. Otin siis jälleen esiin stefan ekengrenin loistavan husman keittokirjan (josta tässä blogissani on muitakin kivoja reseptejä) ja tietysti kirjassa on oikeaoppinen resepti janssonin pojan kiusaukseen. Alta löytyvä resepti on nykyisin ravintola albinan keittiömestarina toimivan janne aholan käsialaa ja tätä herkkua tarjoiltiin myös petran ja markun häissä yöruokana.