Paras Pannacotta

Paras Pannacotta. Jos valitsit kumottavan version, kumoa annokset tarjoiluasteille ennen koristelua. Ripottele pinnalle kauramurua ja vadelmia.

Maailman Taivaallisin Pannacotta Saa Unohtamaan Pimeyden Ja Syntyy Muutamasta Ainesosasta - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat
Maailman Taivaallisin Pannacotta Saa Unohtamaan Pimeyden Ja Syntyy Muutamasta Ainesosasta - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat from www.is.fi

Tämä jälkiruoka on hyvä valmistaa jo tarjoilua edeltävänä päivänä valmiiksi, jotta hyytymiselle jää aikaa. Pannacotta on herkullinen jälkiruoka, jonka valmistaminen on erittäin helppoa. Korvasin osan sokerista intiaanisokerilla, joka antaa enemmän.

Tee Maljat Aatonaattona Jääkaappiin Hyytymään.


Makuvaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun kuten valkosuklaa panna cottaa, raikasta vadelma panna. Nosta kattila liedeltä ja sekoita joukkoon liivatelehdet. Kermavaahto on kuitenkin hyvä laittaa annosten päälle vasta juuri ennen tarjoilua, jotta annokset ovat tarjoillessa parhaimmillaan.

Italiasta Peräisin Oleva Pannacotta On Käden Käänteessä Syntyvä Jälkiruoka.


Tällä kertaa halusin kokeilla piparkakun makuja johonkin muuhun ja se oli. Paras pannacotta valmistuu laadukkaasta kuohukermasta, sokerista, hyydytysaineesta ja ripauksesta raikkautta. Kuumenna sitruunamehu ja lisää siihen kuivaksi puristetut liivatelehdet.

Maailman Taivaallisin Pannacotta Saa Unohtamaan Pimeyden Ja Syntyy Muutamasta Ainesosasta.


Kastikkeen kirpeyttä voi säätää oman maun mukaan lisäämällä ja vähentämällä sitruunamehun määrää. Sen innoittamana päätin tehdä menun jälkiruoan eli juhlavan kerroskiisselin. Midi vuorela, myllyn paras oy.

Tähän Makeaan Jälkiruokaan Sopii Mainiosti Kirpsakat Vadelmat.


Ota sitten kattila liedeltä ja poista vaniljatangot. Pannacotta on ihanan sileää ja täyteläistä, mutta ei liian raskasta. Anna jäähtyä huoneenlämmössä ja siirrä.

Käytä Tällöin Valmistukseen 2 ½ Liivatelehteä.


Mikäli haluat pannacottasta kiinteämmän, käytä vain 4 dl kermaa tai maitoa. Voit halutessasi maustaa pannacotan myös 1 rkl kaakaojauhetta tai 1 tl pikakahvijauhetta vaniljasokerin sijaan. Laita liivatelehdet kulhoon kylmään veteen, jotta ne pehmenevät.