Moskovan Pata Resepti

Moskovan Pata Resepti. Voit myös suurustaa pataa maizenan avulla jos haluat vielä paksumman koostumuksen. Jee, talvi ja lumi on vihdoin saapunut tänne eteläänkin!

Moskovan Pata | Valio
Moskovan Pata | Valio from www.valio.fi

Näiden lisäksi herkullisia pataruokia valmistuu myös kanasta, kalasta ja juureksista. Kotikokista löydät ohjeet siihen, miten moskovan pata valmistetaan. Katso tämä ja tuhannet muut reseptit.

Ota Kansi Padan Päältä Ja Anna Ruuan Olla Uunissa Sen Aikaa, Että Pinta Saa Vähän Väriä Ja Kastike Kiehuu Hieman Kasaan.


Lahtinen tunnettiin muun muassa ahkerana keittokirjailijana. Perinteisiä pataruokia ovat karjalanpaisti ja riistakäristys. Pata kulkee nimellä moskovan pata, ja olen törmännyt moneen ylistävään reseptiin netissä.

Alenna Tunnin Jälkeen Lämpöä 150 Asteeseen.


Mutta mahtavan täyteläistä sunnuntairuokaa se kyllä on! Pakkassunnuntain ruoaksi sopii hyvin lämmin ja maukas moskovan pata. Suolakurkuista, smetanasta ja aura juustosta.

Itse En Ollut Koskaan Aiemmin Sitä Valmistanut, Joten Tartuin Legendaarisen Mysi Lahtisen Reseptiin Lisäten Myös Itse Pientä Twistiä.


Alenna sitten lämpö 150 asteeseen. Kypsennä ruokaa vielä puolisen tuntia tai niin kauan, että liha on mureaa. Kypsennä ruokaa vielä puolisen tuntia tai niin kauan, että liha on.

Lisää Pippurit Ja Paistele Vielä Hetki.


Lämpöä ruumiille ja sielulle syksyn viileisiin iltoihin. Moskovan pata on tuhti ja maukas lihapata, joka saa makua mm. Ripottele vehnäjauhot joukkoon, lisää lihaliemi ja murustele juusto.

Katso Tämä Ja Tuhannet Muut Reseptit.


Nosta kansi padan päälle ja laita moskovanpata uuniin. Laita kannella peitetty pata 200 asteiseen uuniin kypsymään tunnin ajaksi. Pitkän uran muun muassa ruokakirjoittamisen saralla tehnyt mysi lahtinen kuoli perjantaina 8.